Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μίξερ χτυπάμε τη ζάχαρη, τη βανιλλίνη και το σπορέλαιο.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αβγά και χτυπάμε καλά.Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το γάλα (ή τον χυμό) μας.Ρίχνουμε το μισό μας μείγμα σε καλά αλευρωμένη φόρμα με τρύπα.Στο υπόλοιπο μισό μείγμα ρίχνουμε...