Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη σως:
Για τη σαλάτα :
Σε ένα άδειο μικρό βάζο (από μαρμελάδα) ή σέικερ, χτυπάμε ελαφρά μαζί το γιαούρτι, το σκόρδο, το χυμόλεμονιού, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε το βάζο στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.
Συνδυάζουμε σε ένα μπολ το μαρούλι, το σέλινο, το μάραθο, το αβοκάντο και τις ελιές.
Πασπαλίζουμε τη σαλάτα με τα κουκουνάρια και συμπληρώνουμε με μία γενναιόδωρη ποσότητα από τη σος.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.