Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνουμε το βούτυρο και μαζί με την ζάχαρη τα χτυπάμε με το μίξερ. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά και τα ξύσματα και συνεχίζουμε το χτύπημα.Ζεσταίνουμε το γάλα και το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα ενώ στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά τα...