Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για το βούτυρο κλαριφιέ Λιώνουμε αργά το βούτυρο σε πολύ χαμηλή φωτιά, χωρίς να ανακατεύουμε. Προσοχή: Είναι σημαντικό να είναι χαμηλή η θερμοκρασία! Αρχικά σχηματίζεται αφρός στην επιφάνεια, ο οποίος σιγά-σιγά υποχωρεί.Όταν ο αφρός κατακαθίσει και μπορούμε να διακρίνουμε...