Γλυκά παξιμαδάκια χωρίς γλουτένη με μέλι και χουρμάδες

Γλυκά παξιμαδάκια χωρίς γλουτένη με μέλι και χουρμάδες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Σε ένα μπολ βάζετε τη ζάχαρη και το ξύσμα, ανακατεύετε και τα αφήνετε στην άκρη για 30 λεπτά, να ενωθούν τα αρώματα. Στη συνέχεια προσθέτετε τα αβγά, το χυμό λεμονιού, το μέλι και τη βανίλια και ανακατεύετε πολύ καλά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.Σε ένα άλλο, μεγάλο μπολ ανακατεύετε...