Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ρίχνουμε το ρύζι σε κατσαρόλα με λάδι μόλις πάρει χρώμα Ρίχνουμε 2 κούπες νερό για να πιει όλο το νερο Σε άλλο τηγάνι αντικολλητικο βάζουμε το κοτοπουλο τα λαχανικά τον κύβο Μόλις πάρει χρώμα τα μπαχαρικά κ την μουστάρδα Στο τέλος Ρίχνουμε το ρυζι Και σβήνουμε με πορτοκαλί μισό...