Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λαχταριστό και ζουμερό ψάρι στο φούρνο για το μεσημεριανό σας Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 6 – 7 λεπτά.Στη συνέχεια κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τις πιπεριές μαζί με τις πράσινες ελιές σε λεπτές φέτες. Στη...