Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μικρό τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέσα το αλεύρι.Αφήστε το για ένα λεπτό.Προσθέτουμε όλο το κρύο γάλα, ανακατεύοντας με ένα χτυπητήρι.Καρυκεύεστε με αλάτι και καγιέν.Μαγειρέψτε τη σάλτσα μέχρι να μαλακώσει και να βράσει, ανακατευστε περιστασιακά με...