Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες αφήνοντας πάνω τα κεφάλια. Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρά σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι με τα σκόρδα, να μαραθούν. Ρίχνετε μέσα τις γαρίδες, τις ανακατεύετε ελαφρά και τις αλατοπιπερώνετε.Βήμα 2 Όταν ζεσταθούν καλά, τις...