Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Για το ντρέσινγκ Στύβουμε το ένα γκρέιπφρουτ και βάζουμε τον χυμό του σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Καθαρίζουμε το δεύτερο γκρέιπφρουτ από τη φλούδα του και παίρνουμε τα φιλέτα του. Προσθέτουμε τα φιλέτα του...