Καλοκαιρινό κουσκούς με μπακαλιάρο φιλέτο

Καλοκαιρινό κουσκούς με μπακαλιάρο φιλέτο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ελένη Ψυχούλη
Σε ένα μπολ με καυτό νερό μουλιάζετε για 30 λεπτά το κουσκούς αφού το αλατίσετε και το σκεπάσετε με μεμβράνη κουζίνας.Στο μεταξύ, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, ρίχνετε το κρεμμύδι, το καρότο, τα κολοκύθια, τις πιπεριές, τον κουρκουμά, το τζίντζερ, τον ξερό...