Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ με καυτό νερό μουλιάζετε για 30 λεπτά το κουσκούς αφού το αλατίσετε και το σκεπάσετε με μεμβράνη κουζίνας.Στο μεταξύ, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, ρίχνετε το κρεμμύδι, το καρότο, τα κολοκύθια, τις πιπεριές, τον κουρκουμά, το τζίντζερ, τον ξερό...