Φιλέτο λαυράκι με λαχανικά κονφί και σάλτσα βουτύρου

Φιλέτο λαυράκι με λαχανικά κονφί και σάλτσα βουτύρου

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις τομάτες στα 6 και το κρεμμύδι σε χοντρές φέτες.Τοποθετείτε τις τομάτες μαζί με το κρεμμύδι και τις σκελίδες σκόρδου σε ένα αντικολλητικό ταψί, περιχύνετε με τα 40 ml ελαιόλαδο, τα 120 ml γλυκό κρασί, πασπαλίζετε με την ζάχαρη,...