Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερµαίνετε το φούρνο στους προθερµασµένο φούρνο στους 180° C και κοσκινίζετε το αλεύρι µε το κακάο. Χτυπάτε τους κρόκους µε τη µισή ζάχαρη µέχρι να ασπρίσουν. Σε άλλο µπολ χτυπάτε µε το µίξερ τα ασπράδια και όταν φουσκώσουν προσθέτετε τµηµατικά τη ζάχαρη µέχρι να γίνει...