Βγάλε το τσόφλι που έπεσε στο ασπράδι χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο τσόφλι.
Αυτό το να πέφτει ένα κομματάκι από το τσόφλι μέσα στο μπολ με τα αυγά είναι ότι χειρότερο, μιας και παιδεύεσαι πόση ώρα για να το πιάσεις. Μπορείς όμως να πάρεις το υπόλοιπο από τσόφλι και απλά να το ψαρέψεις, χωρίς να λερώσεις και τα χέρια σου.
Μουλιάζουμε το ψωμί.
Βγάζουμε την κόρα και το στίβουμε καλά.
Το βάζουμε σ' ένα βαθύ μπολ μαζί με τον ταραμά.
Μ' ένα πιρούνι τα χτυπάμε πολύ καλά να λιώσουν και να γίνουν ένα.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό, τον άνηθο και το κρεμμύδι τριμμένο.
Συνεχίζουμε το χτύπημα με το πιρούνι ρίχνοντας σιγά σιγά το λεμόνι.
Ρίχνουμε το αλεύρι και το baking powder και συνεχίζουμε να τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια ζύμη.
Πλάθουμε κεφτέδες λίγο πλατιούς και τους τηγανίζουμε σ' ένα τηγάνι όπου καίει σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο.
Μόλις ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές τους τοποθετούμε σε πιατέλα με χαρτί για να πάρει το περιττό λάδι.
Γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.