Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Υπέροχο να το κόψετε φέτες και να το σερβίρετε απλά με βούτυρο και μέλι! Ανακατεύουμε τα αλεύρια, το μπέικιν, το κακάο, τον καφέ και την κανέλα σε ένα μπολ. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λιωμένο βούτυρο, το γάλα και το αυγό. Με ένα κουτάλι ανακατεύουμε με προσοχή...