Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για να ετοιμάσετε τη βάση, βάλτε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη ζάχαρη, ανακατέψτε τα υλικά και προσθέστε το βούτυρο.Τρίψτε με τα χέρια σας μέχρι να γίνει το μείγμα ψίχουλα.Προσθέστε τον κρόκο και ελάχιστο κρύο νερό, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια σας. Τυλίξτε τη με...