Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το μανούρι: Ανακατεύετε το αλεύρι με αλάτι και πιπέρι και το κρατάτε στην άκρη. Πανάρετε τις φέτες από μανούρι περνώντας τις πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αβγό και τέλος από τα τρίμματα κρούστας και τις κρατάμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα...