Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα. Σε ένα βαθύ μπολ κόβουμε το βούτυρο σε κομματάκια και προσθέτουμε την ζάχαρη, την βανίλια και το αλάτι. Χτυπάμε με το μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει και ασπρίσει το μείγμα. Κατόπιν προσθέτουμε διαδοχικά ένα ένα τα αυγά,...