Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για να φτιάξουμε τη ζύμη για τα καλτσούνια είναι εύκολο να χρησιμοποιήσουμε μια λεκάνη.Για να φτιάξουμε τη ζύμη για τα καλτσούνια είναι εύκολο να χρησιμοποιήσουμε μια λεκάνη.Αρχικά κοσκινίζουμε στη λεκάνη το αλέυρι με το αλάτι. Δημιουργώνοντας μια λακούβα στη μέση συμπληρώνουμε...