Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με την σκόνη κανέλας και το baking powder. Το βάζουμε σε μια λεκανίτσα. Βάζουμε το νερό με τα κανελογαρύφαλλα να βράσουν. Καίμε το λάδι και το ρίχνουμε μέσα στο αλεύρι. Αφού κρυώσει ανακατεύουμε με τα χέρια μας μέχρι να ενωθούν καλά τα...