Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
1.7k Για τις πατάτες με παρμεζάνα θα χρειαστείτε4 Μεσαίες πατάτες4 κ.σ. Ελαιόλαδο1/4 κ.γ. Σκόρδο σε σκόνη , κρεμμύδι σε σκόνη , πιπέρι , αλάτι1/2 κ.γ. Μαϊντανός4 κ.σ. Φρέσκια παρμεζάνα Εκτέλεση1 Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 C και βάλτε αντικολλητικό χαρτί...