ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μεσαία θερμοκρασία για τηγανητά που περιέχουν πολύ νερό, όπως πατάτες και άλλα λαχανικά.
Σε υψηλή θερμοκρασία για αλευρωμένα ή βουτυρωμένα τρόφιμα
Σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρού μεγέθους ψαρικά, όπως καλαμαράκια, κροκέτες κ.λπ.
Τα μπιφτέκια και τα κρέατα χρειάζονται δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τέσσερις απολαυστικές συνταγές με Μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://koitamagazine.gr/
Συγγραφέας
Koita Magazine
Παραμονή της 25ης Μαρτίου κι εμείς σας παρουσιάζουμε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές συνταγών με μπακαλιάρο, με πινελιές από τσίλι, κόκκινες πιπεριές με ελιές, αλλά και ρεβίθια
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ