Γαλακτομπούρεκο αρωματισμένο με λεμονόχορτο

Γαλακτομπούρεκο αρωματισμένο με λεμονόχορτο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Χρονόπουλος
Για την κρέμα: Βάζετε το γάλα σε κατσαρολάκι πάνω στη φωτιά σε μεσαία θερμοκρασία. Μόλις ζεσταθεί προσθέτετε τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι και τους κρόκους των αβγών, ανακατεύοντας διαρκώς με σύρμα χειρός για να μην κολλήσει η κρέμα. Μόλις το μίγμα πάρει βράση αποσύρετε το κατσαρολάκι...