Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Για τα ζυμαρικά Παίρνουμε ένα μπολ. Ρίχνουμε μέσα το αλεύρι μας. σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι Ανοίγουμε μία γούβα στο αλεύρι και ρίχνουμε μέσα τα αυγά. Προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και αλάτι. Με ένα κουτάλι σιγά σιγά ανακατεύουμε για λίγη ώρα....