Σπιτικές ταλιατέλες με αγκινάρα και προσούτο

Σπιτικές ταλιατέλες με αγκινάρα και προσούτο

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Για τα ζυμαρικά Παίρνουμε ένα μπολ. Ρίχνουμε μέσα το αλεύρι μας. σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι Ανοίγουμε μία γούβα στο αλεύρι και ρίχνουμε μέσα τα αυγά. Προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και αλάτι. Με ένα κουτάλι σιγά σιγά ανακατεύουμε για λίγη ώρα....