Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Το ιμάμ μπαϊλντί αποτελεί διαμάντι της τουρκικής κουζίνας, που όμως μαγειρεύεται πολύ συχνά και σε Ελλάδα, Αλβανία και Βουλγαρία. Εμείς, εδώ στο supersyntages.gr, βέβαια δε θα το κάνουμε τόσο βαρύ όσο το συνηθίζουν στη γειτονική μας χώρα. Αντίθετα, θα στήσουμε μια παραλλαγή του,...