Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα μπιφτέκια: Βάζετε στη φωτιά και ζεσταίνετε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε μέσα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με το ελαιόλαδο. Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει και να πάρει λίγο χρώμα.Ρίχνετε το κρεμμύδι μέσα σε ένα μπολ, προσθέτετε τον κιμά, τη μουστάρδα, τη...