Μπριζολάκια με βαλσαμικό ξίδι και καραμελωμένα λαχανικά

Μπριζολάκια με βαλσαμικό ξίδι και καραμελωμένα λαχανικά

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τα μπριζολάκια στο τηγάνι, ζεσταίνουμε πρώτα το βούτυρο με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε τηγάνι, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά να μαλακώσουν τελείως. Προσθέτουμε την κρέμα  μπαλσάμικο και τα αφήνουμε να καραμελώσουν.Ζεσταίνουμε...