Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κέικ: Σε ένα σκεύος λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με το κακάο και την κρέμα γάλακτος. Σε ένα άλλο σκεύος βάζετε τη ζάχαρη με τα αβγά, ανακατεύετε καλά με σύρμα ζαχαροπλαστικής και προσθέτετε το μίγμα με το βούτυρο.Στη συνέχεια ρίχνετε στο μίγμα το αλεύρι, το...