Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μπαίνουμε σιγά-σιγά σε εορταστική περίοδο κι οι κουραμπιέδες είναι το πρώτο πράγμα που φτιάχνω. Αρέσουν σε όλους μας πολύ και ο καθένας μας τα τρώει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Η Άννα ας πούμε, τα τρώει τρία-τρία (είναι μεγάλη «κουραμπιεδίτσα», DNA είναι αυτό...