Φιλέτα ψαριού με σάλτσα ντομάτας κάππαρη και ελιές Καλαμών

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα ντομάτας κάππαρη και ελιές Καλαμών

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Πασπαλίζετε τα φιλέτα με αλάτι και πιπέρι και τα αφήνετε στην άκρη.Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι σοτάρετε το σκόρδο με το μισό λάδι, μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Βγάζετε το σκόρδο με τρυπητή κουτάλα και το φυλάτε.Προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να...