Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
1. Τοποθετούμε σε μπολ τον κιμά, με το ξίδι και ζυμώνουμε. Αλέθουμε στο μπλέντερ τα συκωτάκια, το μπέικον και το κρεμμύδι, να πολτοποιηθούν. Τα προσθέτουμε στον κιμά. Ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά (αυγό, καρύδι, πάπρικα, καγέν, αλάτι, Vinsanto και κονιάκ) και ανακατεύουμε...