Παγωμένη μπόμπα από σεμιφρέντο με μπισκότα κανέλας και μέλι

Παγωμένη μπόμπα από σεμιφρέντο με μπισκότα κανέλας και μέλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Χρονόπουλος
Στο μίξερ με σύρμα αφρατεύετε τους κρόκους με τη ζάχαρη άχνη σε μεσαία ταχύτητα. Παράλληλα, λιώνετε τη μαργαρίνη και ενσωματώνετε το κακάο. Κατόπιν, προσθέτετε το μέλι, το γάλα και το κονιάκ και ανακατεύετε.Αφού έχει αφρατέψει και το μίγμα με τους κρόκους και την άχνη, ρίχνετε...