Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεχωριστή συνταγή για τους απαιτητικούς της γεύσης Για τον κιμά Σε μια κατσαρόλα, λιώστε το μισό βούτυρο και σωτάρετε τον κιμά, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέστε το θυμάρι, το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και το κρασί και σιγοβράστε 30 λεπτά.Κατεβάστε από τη...