Κοχύλες γεμιστές με σπανάκι και κατίκι Δομοκού

Κοχύλες γεμιστές με σπανάκι και κατίκι Δομοκού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Βράζετε τις κοχύλες σε άφθονο αλατισμένο νερό, υπολογίζοντας 2-3 λεπτά λιγότερα από τον χρόνο που αναγράφεται στο πακέτο τους (το μαγείρεμά τους θα ολοκληρωθεί στο φούρνο). Τις στραγγίζετε και τις αφήνετε κατά μέρος, ζεστές.Για τη σάλτσα: Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα...