Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά για το βούτυρο αχινού σε ένα μίξερ ή με το χέρι σε ένα μπολ με μια σπάτουλα. Φυλάμε 4 κ.σ. για τη συνταγή και φυλάμε την υπόλοιπη ποσότητα στον καταψύκτη για μελλοντική χρήση.Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι τα ντοματάκια, τα αλατοπιπερώνουμε, τους περνάμε...