Λιγκουίνι με Μελάνι Σουπιάς και Θαλασσινά

Λιγκουίνι με Μελάνι Σουπιάς και Θαλασσινά

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά για το βούτυρο αχινού σε ένα μίξερ ή με το χέρι σε ένα μπολ με μια σπάτουλα. Φυλάμε 4 κ.σ. για τη συνταγή και φυλάμε την υπόλοιπη ποσότητα στον καταψύκτη για μελλοντική χρήση.Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι τα ντοματάκια, τα αλατοπιπερώνουμε, τους περνάμε...