Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε τα κυδώνια και κόβουμε το καπάκι από το πάνω μέρος. Αδειάζουμε όλο το εσωτερικό από τα κυδώνια με ένα κουτάλι αφήνοντας περίπου 0,5 εκ. πάχος και το βάζουμε σε ενα μπολ στην άκρη. Σε μία κατσαρόλαμε νερό και τον χυμό από ένα λεμόνι βάζουμε τα κυδώνια μαζί με τα καπάκια...