Πιλάφι με χρωματιστές πιπεριές μανιτάρια και γαρίδες

Πιλάφι με χρωματιστές πιπεριές μανιτάρια και γαρίδες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Βράζετε τις γαρίδες σε 3½ φλιτζάνια νερό μαζί με το ξίδι για 5 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ροζ χρώμα - δεν πρέπει να παραβράσουν γιατί θα σκληρύνουν. Τις στραγγίζετε και φυλάτε το ζωμό. Αφήνετε να κρυώσουν λίγο και τις καθαρίζετε. Αν θέλετε, αφήνετε μερικές ολόκληρες για το...