Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι το μείγμα να ασπρίσει και να γίνει αφράτο.Προσθέστε τα αβγά και μετά το γάλα, το ξύσμα του πορτοκαλιού και το μπέικιν πάουντερ.Ρίξτε σταδιακά το αλεύρι, τις σταφίδες και την καρυδόψιχα, ανακατεύοντας.Βγάλτε τη ζύμη από τον κάδο...