Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι,την πιπεριά και το μπούκοβο.Ρίχνουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε και αυτές.Στην συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και νερό λίγο λίγο από το βραστήρα τον κύβο λαχανικών, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε συνεχώς.Ρίχνουμε συνεχώς νερό όσο θέλει και ανακατεύουμε...