Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση, τα βάζετε το ένα πάνω στο άλλο και τα καλύπτετε με νωπή πετσέτα για να μη στεγνώσουν.Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθεί και προσθέτετε το κοτόπουλο. Το αφήνετε να πάρει χρώμα και αποσύρετε την κατσαρόλα...