Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Οι ψητές πιπεριές Φλωρίνηςστο ελαιόλαδο με λίγο λεμόνι είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο ανάλαφρα ορεκτικά της ελληνικής κουζίνας. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύκολες και γρήγορες στη δημιουργία.Ανοίγουμε την κάθε πιπεριά κατά μήκος της και καθαρίζουμε το εσωτερικό της από τα...