Καμαμπέρ με σάλτσα καραμελωμένου αχλαδιού

Καμαμπέρ με σάλτσα καραμελωμένου αχλαδιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το τυρί με τα αχλάδια Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το μισό βούτυρο. Προσθέτουμε τα αχλάδια και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μέλι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να καραμελώσουν. Σβήνουμε με...