Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
1 kg ψάρι μπακαλιάρου, κομμένο σε τεμάχιαφυτικό λάδι για τηγάνισμα Για το χυλό:2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για επαλλειψη2 φλιτζάνια μπύρα ή σόδα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδομια πρέζα αλάτιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Για την σκορδαλιά:5-10 σκελίδες...