Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ με διαστάσεις 10x20 εκ. και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160° C-170° C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με τη ζάχαρη προσθέτοντας και το γάλα. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τις πολτοποιημένες μπανάνες και στο τέλος το αλεύρι...