Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κοκκινιστό μοσχάρι με κολοκυθάκια, καρότα και πατάτες στην κατσαρόλα, ζεσταίνουμε σε μια πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω. Προσθέτουμε και το κρεμμύδι και το αφήνουμε να γυαλίσει για 2΄-3΄.Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις πατάτες, τα καρότα και...