Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλάτι και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να αφρατέψει ελαφρώς. Προσθέτετε το αλεύρι και την πούδρα αμυγδάλου σιγά σιγά και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τέλος ρίχνετε και το νερό και ανακατεύετε να δημιουργηθεί μια μπάλα...