Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλάτι και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να αφρατέψει ελαφρώς. Προσθέτετε το αλεύρι και την πούδρα αμυγδάλου σιγά σιγά και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τέλος ρίχνετε και το νερό και ανακατεύετε να δημιουργηθεί μια μπάλα...