Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πανεύκολα και πεντανόστιμα μπισκοτάκια με σταγόνες σοκολάτας μοιράστηκε μαζί μας στο eimaimama μια μαμαδοφίλη!
Χρόνος προετοιμασίας:10 λεπτά
Χρόνος κατανάλωσης: Ελάχιστα δευτερόλεπτα!
Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και...