Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175⁰ C. Λιώνετε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κατεβάζετε απ’ τη φωτιά και προσθέτετε σταδιακά στο μίγμα τη ζάχαρη. Ανακατεύετε με ένα σύρμα.Βήμα 2 Προσθέτετε ένα-ένα τα αβγά περιμένοντας να...