Πανακότα με Κρέμα Καρύδας και Σάλτσα Φρούτων

Πανακότα με Κρέμα Καρύδας και Σάλτσα Φρούτων

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Βάλτε σε μια μικρή κατσαρόλα το γάλα καρύδας και 100 γρ. ζάχαρη και αφήστε τα σε μέτρια φωτιά να ζεσταθούν, χωρίς όμως να πάρουν βράση.Μουσκέψτε τα φύλλα ζελατίνης σε αρκετό νερό για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.Ρίξτε τα φύλλα της ζελατίνης στο ζεστό μείγμα του γάλακτος...