Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστά και παραδοσιακά μυζηθροπιτάκια από την Πάρο για όλες τις ώρες Φτιάχνουμε τη γέμιση ζυμώνοντας καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά της γέμισης.Κατόπιν φτιάχνουμε το φύλλο ζυμώνοντας καλά όλα τα υλικά για το φύλλο. Ανοίγουμε το φύλλο (όχι πολύ ψιλό γιατί θα ανοίξει στο...